3.9.2010

pitkästä aikaa.

Olen viettänyt kesälomaa näköjään aika pitkään nyt blogistani. Koitan parantaa tapani ja aktivoitua uudestaan.

Tällä viikolla ilmassa tuoksui aamuisin sama haikeus kuin koulunaloituspäivänä pienenä. Mutta meilläpä alkoi muskari, joten vaikka kesä on nyt virallisesti ohi, niin haikeus oli kaukana muskaritunnilla. Pikkuinen nautti joka hetkestä ja tanssi musiikin tahtiin ja äidillä oli hauskaa kun sai yhdessä musisoida pojan kanssa. Keväällä oli ihan erilaista, kun poika oli vielä niin pieni, mutta nyt siellä jo ihan itse rummutettiin ja paukutettiin kapuloita yhteen hihii!

Käytiin pari viikkoa sitten, kun ulkona oli vielä kesäsäät parhaimmillaan Helsinki Design Marketeilla lasipalatsin aukiolla. Oli todella vaikeaa valita jotain pientä kivaa ostettavaa, mutta päädyin näihin youth vs. futuren sulkakorvakoruihin, ja olenkin ihan rakastunut niihin.




Olen ostellut vähän muitakin koruja lähiaikoina. Näköjään rusetit miellyttävät nyt silmääni.




Tämä kellosormus on hauska, vaikka se onkin ehkä hieman isompi ja maskuliinisempi kuin sormukseni yleensä.



Ulkona on sateinen ja harmaa päivä. Vietän siis päiväni pikkuisen kanssa kotona yöpuvuissa. Onneksi ei ole mitään pakollisia menoja eikä velvoitteita! Voisin siis ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoitella seuraavien päivien aikana ahkerasti tänne. Luvassa olisi ainakin leipomisjuttuja ja kesämuistelua.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: