6.9.2010

brownies.

Tässäpäs taas yksi nami resepti. Bongasin sen jostain lehdestä alkukesästä ja olen kokeillut niitä pariinkin otteeseen ja hyviä tuli! Ensimmäisellä kerralla tein browniet ohjeen mukaan maapähkinöiden kanssa, mutta toisella kerralla jätin pähkinät pois ja se toimi tosi hyvin sellaisenaankin.

Pähkinäiset suklaabrowniet

Ainekset

250 g tummaa suklaata
250
g
voita
3
kananmunaa
3
dl
sokeria
5
dl
vehnäjauhoja
3
tl
leivinjauhetta
1 1/2
dl
suolattuja maapähkinöitä

lisäksi 2 dl kinuskikastiketta

Ohjeet

- Sulata suklaa ja voi vesihauteessa
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
- Lisää kuivat aineet ja sekoita taikinaksi
- Kaada taikina n. 26 x 36 cm kokoiseen vuokaan ja paista 175 °C 15-20 min
- Jäähdytä ja leikkaa browniet paloiksi. Koristele palat lopuksi kinuskikastikkeella. (ei välttämättä tarvitse)

Tässä brownievuoka on juuri otettu uunista ulos.



Illalla ne oli tämän näköisiä, aika pehmeää mössöä ja vielä toi kinuskikastike tuossa päällä tuomassa kosteutta.



Seuraavana päivänä browniet oli koostumukseltaan juuri sopivia, laitoin ne siis jääkaappiin yöksi.


Suklaan ystävänä voin suositella näitä kaikille! Nam! :)

Ei kommentteja: